On a mission

Idag ska jag vara smakråd till lillasyster som ska försöka hitta en klänning som hon ska ha på dans/middagen nu när hon slutar nionde klass. Jag har en i gaderoben som är knalligt rosa och har en vippande kjol att slänga runt med i danserna. Men den passade inte damen, så vi ska se vad Ljungby har att erbjuda. Annars blir det nelly.se !




Väldigt seriös min, detta är ett seriöst uppdrag


Tacktack

Köpte ett rosa läppglans för nån vecka sen. Luktar godis och färgar lite lagom, perfekt. Och nu har jag fått ett med röd nyans från pojkvännen. Luktar lika gott och färgar lika fint. Tacktack bästa Andreas!



Star glossyglossy


Från catwalken

Va på modevisning förra veckan och har nu äntligen fått tag i pälsvästen, direkt från the catwalk. Tre tjejjer som gjort dem själva, gåt hantverk/mode och har haft det som uf-företag. Kommer värma mig alla kyliga dagar och kvällar. Så impad, så snygg, så nöjd.



Äntligen all mine

Har kikat länge nog på detta vackra ting för att veta att den kommer finnas under min arm många många gånger.
Köpte loss den idag.



All mine


Bird

is the word


Läslus

Fick med mig en bunt tidningar från farmor igår, har gått igenom dem idag på en av favoritplatsera- solstol på mammi o pappis altan!


Ruffsig i håret också, det hör till


Glittrar

Köpte en solkräm häromdagen. "Oh va bra, tänkte jag. Den luktar gott, är på halva priset och ger ett skimmer." . Så köpte jag den och igår tog jag den på både kropp o ansikte´, och visst gav den ett skimmer. För hela jag slittrade. Meningen var att både jag och pojkvännen skulle skydda oss med denna, men nu vägrar han. Haha. Jag känner mig som Edward i Twilight när han glittrar i solen för att han är vampyr. Väldigt roligt! Ska ta på mig glitterkräm nu, solen är uppe sen länge.



Golden protect, with sparkle


Morsdagpresent



En platta med muffins på



Chokladmuffins med mini marshmallows



Muffins muffins muffins!


En hjälpande hand

Idag blir det en dag i solen, jag ska hjälpa farmor och farfar med att måla staketet. Så ingen sovmorgon här inte, speciellt inte med tanke på mannen som klipper gräset utanför sovrumsfönstret, han började klockan sju, prick. Närsom ska jag hämta ett plagg direkt från catwalken, supersuper glad! Hörs, ses, skriver sen.


Redo att hjälpa




Termometen slog om från 40 grader till 39 grader, två lager solkräm då?!


mammis dag

Idag är det morsdag. Jag har jobbat mellan 7.30-15.00 men nu är jag ledig och ska fira min mamma hos farmor o farfar. Jag vet att det kommer bjudas på hamburgare, och säkert efterrätt och många skratt också.

Min mamma, Jessica, är världens bästa mamma. En fin present väntar, lägger upp en bild på det sen.



Min hjälpsamma fina mamma. Hjälper lillasyster över till studsmattan, hon hade inga skor så mamma slängde upp henne¨på ryggen, så slapp strumporna bli smutsiga. De är ingen dålig mammi vi har! <3


ojojoj

Har varit utan kamera i en vecka, och då ville jag inte lägga upp nåt. Nu sitter jag nöjd med en kamera med ett minneskort fullt med bilder, men glömde, så klart, sladden så jag kan inte lägga in dem. Ilandsproblem!!!!!

Nu är det i alla fall full rulle här i köket på Harabergs, för imorgon är det morsdag...

Stay tooned, det kommer bilder och inlägg, snart!



Nygammalt

När jag fyllde år för tre år sedan önskade jag mig, för första gången, glas, koppar och dyl. Jag bodde hemma och behövde dem inte då egentligen. Men tur va de att jag önskade mig detta, och fick det (tacktacktack), för det har jag stor användning av nu. Det var en bra önskelista jag fick ihop de året. En rolig blandning på storlekar, färger och matrial. Jag tog hem lådan idag för att packa upp. Jag sparade hälften, för just nu behöver vi inte så mycket när vi bara är två. Skåpen är ändå fulla av koppar, haha. Jag är liten av en kopp-och-glas-oman!
Så nu känns det som att jag fått nya prylar igen! Skit kul! :)



Skålar med texten "galen i glass" (Det är spår av chokladglassen jag och pojkvännen hade till efterrätt igårkväll, haha)



Gigantiska theglas



Fredagsmys-godisskål



Blå, grön och lila små glas



Blåblommig kopp

Många av kopparna finns inte att köpa längre, likadant med glasskålarna och mysskålen. Så är jätte glad att jag hade dem i garaget, MAHA!


Fint besök

Jag hade fint besök här igåt. Först av min gamla vän Sofie. Vi delade tankar, skratt och minnen över en tidigt söndagsfrukost. Kul att efter alla år så har vi samma tankar om det mesta, skönt när någon håller med en. För en gångs skull, haha. Och efter jobbet hade jag fint besök från en annnan gamal vän, Emelie. Hon var hemma under långhelgen från studentlivet i Lund. På eftermiddagen träffade jag ytterligare några vänner. En väldigt välspenderad och rolig dag med många vänner.


Frukostfrallor, det bästa man kan äta på morgonen



Morgonstund

har guld i mun. Väntar på en gammal kompis, hon  på väntar på frukosten jag lovat henne. Ska slänga in frallorna i ugnen och ta fram hemmagjord hallonsylt, allt för att impa. Nu blir det långfrukost med mycket mycket snack, äntligen.



En väldigt dålig bild på frallorna. Fler bilder kommer senare


Förlåt älskling

När pojkvännen fyllde år fick han en rosenbuske av min familj. Den har dött nu, och det är mitt fel! Jag har inga gröna fingrar alls, inte en ljustgröna. Alla blommor som hamnar på mitt köksfönsterbläck, vissnar. Det är så tråkigt.



Förlåt älskling



Min vissna blomma :(


Lunch

Det blir en pizzaRistorante med mozzarella, ett säkert lunchkort. Alltid gott. Serveras tillsammans med ett vitlöksbröd. Tycker synd om damerna jag ska va med i eftermiddag, menmen.



Melwins kalas

På måndag den 21e maj fyller min minste kusin Melwin fem år. Detta firade vi igår. Vi hade med oss en radiostyrd lastbil, mormor och morfar hade med sig en ny fin röd cykel! Melwins första cykel. Han blev överlycklig och kunde inte förstå att det var hans.
Det bjöds på husesyn, god mat, en runda i området och sju sorters kakor. Bilfärden hem bjöd på många många många skratt, för min familj är dem roligaste jag känner!

Idag ska jag jobba och sen får vi se. Jag är väldigt trött efter barnkalaset, haha!



Melwin får sin cykel



Kör sin radiostyrdabil



Körde på mina tår!!



Sju sorters kakor


Full rulle

med frulle. Kokar ägg, brer smörgåsar och häller upp müsli. Detta perfekta tiden för frukost. Dags att väcka pojkvännen och överraska med frukost! Men inte i sängen, det blir så smuligt :)




Müsli med bär



The i de fina thehuset, en present från mig till pojkvännen på alla hjärtansdag



Ägg i kopp

 

Hjälpmedel för att alltid få de perfekt kokta äggen, funkar varje gång, ett måste i alla kök!


peanut butter jelly time

Va klart tvungen att testa jordnötssmör med sylt, tog hallonsylt. Det va faktisk gott. Inte en livsupplevelse i matväg, men jag tror dem två kommer hamna tillsammans på både min frukostmacka och min mellanmålsmacka framöver. Det är lite tröttsamt med ostmackor varje dag.



Lägg märke till den söta elefanten på jordnötsburken! :)


Slappis

Idag har jag varit en riktigt slappis, och det har faktiskt varit skönt. Jag brukar bli så strssad och uttråkad om jag ska slappa en dag. Fingrarna börja klia och jag börja klättra på väggarna. Men idag har jag bara cyklat några små roliga ärenden och sedan suttit. Tittat på tv, ätit middag med mammi och andra små slappa saker. Men imorgon blir det annart än slapp, för då ska jag jobba. Börjar dock inte förrän 11.30 så det blir en sovmorgon. Nu ska jag dra tummen ur och försöka mig på en jordnötssås med kyckling och ris. Får se hur det går...


Slappis




Jobbart

klart nu. För idag i alla fall. Nu ska jag kolla in ett tyg på Hemtex. Sen blir det lasange till kvällsmat!



Fyyy va det blåster!


minigrill

Titta vad jag köpte mig igår! En minigrill, perfekt för mig och pojkvännen när vi ska grilla till oss. Plats för två stora flintasteks, eller några korvar var. Perfekt nu när sommaren kommer.
Testade den igårkväll, och maten blev perfekt. Grillade varsin flinta, lite lök och tomat. Det blev supersuper gott. Värt den 100 kronorna den kostade, på Bilmtema.


Pojkvännen tänder mini


Minisen i full fyr på gården, haha


En olycka

hände mina fina vita byxor i garaget. En kompis snurrade en grej och helt plötsligt spottade den röd olja på mina byxor. Sjävklart den dagen jag valde vita byxor. Hoppas mammi kan trolla bort fläckarna, för jag kunde inte.




fempoängare

Fyndade detta ting idag. En riktigt fempoängare, vitt, nitar, rosett, sista i min storlek och på REA. Perfekt för att göra en hel outfit. Jag är Nöjd!



Fint


För och efterfest

På självaste dagen hann jag inte dyka upp, men dagen innan och efter åkte jag till farmor och farfar. Besök nummer två var ett oplanerat spontant besök efter jobbet. Hade glömt ge farfar en present! Farfar, och pappa, får munsår om de dricker från en 33 cls burk. Vet inte varför, men så bara är det. Ett milt ganska roligt ilandsproblem för dessa två män. Tills pappa, och resten av familjen, åkte till Italien förra året. Då alla andra män drack direkt ur ölburken var pappa tvungen att ta ett sugrör, annars skulle han få munsår. Ett år senare hittar jag denna pryl, en livsviktig pryl, på UFmässan i Växjö. Det är en plastgrej som man sätter på burken så att man kan dricka ur burken utan att röra metallen. Perfekt! Köpte en till pappa, som han hade i skidjacksfickan hela detta års Italien resa, och en till farfar. Perfekt till sommaren, för alla cocca color och öl.
De är båda supernöjda. (haha)



Fint inslagen pryl


Hembakat

Min lillasyster överraskade med hembakat. En chokladkaka, serverad med glass. Smakade mycket bra!



Chokladkaka, med hål i efter test om den var klar




Och glass till. Med smak av vanilj, jordgubb och päron


Grattis farfar

Idag fyller min farfar Sven 78 år! Grattade honom igår med god mat och fint sällskap. Av mig och pojkvännen fick han hemmagjord sylt, hallon och päron, och hemmagjorda knäckebröd.





En julbild får duga, farfar håller sig undan kameran. men STORT GRATTIS!


Grillning i Tutaryd

Söndagen bjöd på mycket mat. Dagen började med att jag cyklade till farmor och farfar med citronrutor och den sista biten paj. Farmor la även fram bullar, chokladkex och glass på bordet. När jag ätit mig mätt på kakor, paj och glass cyklade jag mig vidare till en spännande fotbollsmatch. Lillasyster spelade på Lagavallen. Där hann jag se ungefär en halvlek sen blev jag upplockad i bil och körd till Tutaryd för grillning. Pojkvännen slängde på en flintastek till oss som vi åt med vitlöksbröd, potatisbollar och beasås. Jag stod för salladen för hea bordet, haha!
En dag fylld med mat, goda vänner och familj. Väldigt väl spenderad söndag!




Männen grilladeflintastek, kyckling och kött



(Vänster sida) Robin, Jimmy, Alexander, Johan och Jessica
(Höger sida) Cilla, Sara, Jimmy, Tezzan (jag) och Andreas

Det blev mycket mat över, men ingen cocca cola! Haha


Dop

Idag döptes Andreas brors son, Ludvig. Efter en kort stund i kyrkan åkte vi till en lokal för att fira. Det bjöds på smörgåstårta, både med räkor och rostbiff, och till efterrätt en jätte fin tårta som Gunilla(farmor till Ludvig) och Jenny (mamma till Ludvig) gjort själva. Väldigt imponerande. På kvällen åkte vi vidare på race.



Ludvig



Ludvig på bild, och en gästbok att skriva några rader i. Jag skrev " Med eget namn är du redo för framtidsljus, fyllt med kärlek, framgång och mycket bus. Vid din sida två föräldrar stråla, så du i lugn och ro ditt liv kan måla. Din vän Tezzan"





Födelsedag

Den 4e maj är min pojkväns födelsedag. de 22 åren han nu har på nacken firades med ett jätte kakochfik-kalas. På bordet stod ett kilo godis, jordgubb och polkaskruvar, citronrutor, americanska brownies, kokosbollar, äppelpaj och bärpaj. På gästlistan stod min mamma, min lillasyster, Andreas mamma och pappa. Den lilla ettan var fylld med kakor, familj och skratt. Firandet fortsatte på kvällen med en pizza och en pepsi. Väldigt mysig dag.



Polka och jordgubbsskruvar och ett kilo godis




Citronrutor och kokosbollar




Fin dukning



Full rulle hela dagen, värt det!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på PokerCasinoBonus